24.10.2008 г., 2:50 ч.

Тръгни си! 

  Поезия » Любовна
1980 1 19

 

 

 

Събличай ме,

събличай грях след грях

и остави ме...

Нека бъда гола!

Така съм чиста,

както чиста бях

някога -

преди да бъда твоя!

Не ме прегръщай,

нека да е хлад -

ще се наметна

с падналата вечер...

А ти тръгни!

Че чист е моят свят -

ръцете ти

ще го изцапат  вече...

 

 

 

 

© Неделина Кабаиванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??