17 февр. 2008 г., 17:28

Тръпката 

  Поэзия » Другая
1878 0 37

Магичните слова на жарки "откровения" -

 

истини-полу или пък несъществуващи били...

 

насищат чувствените наши възприятия,

 

макар отново да се питаме: "Дали?..."

 

Във сивия ни ден те носят тръпки, но и стимули,

 

макар да знаем, че играта е на "обич и лъжа"

 

и целенасочено отново пак се впускаме

 

с надежда - този път да бъде Истинска Игра.

 

И ще изгубим, може би, отново битката -

 

"сърце и разум" - кой ще победи,

 

но важната за нас ще си остане тръпката,

 

(с надеждичка макар), че още живи сме, нали?
 

© Петя Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??