Ох, горкия... Няма прокопсия
в тази пуста ковид орисия,
свърши ли домашната ракия,
параноята като сачма пере,
Всеки почва да мечтае,
кой за мацки, кой море,
кой по цяла нощ брои овце,
а сезонът, казват, ще е есента...
До тогава - тука ще се утешаваме
с приказки за любовта
и на всички ще разправяме
колко сме щастливи у дома...
© П Антонова Все права защищены
неусетно коронтината ще премине,
Ангелче, а дали е вода -
само подробности са това,
плацебо ефектът дори и с вода
историята доказва, че върши чудеса!
Дочке, и ти си права - като
чаша няма, и бутилка става!
;-_
Благодаря, момичета! ☕️ 🤗