Не знаеш какво е. Без дъх да обичаш.
Да губиш разсъдък. Свиреп да потичаш.
Да бъдеш вода. Но в най-черните вади.
Навред да поиш. Но пък сам да си жаден.
Не знаеш какво е. Откакто отказа.
Откакто отвикна. Откакто се пазиш.
Какво да изхвърлиш? Какво ти е мяра?
Сега и не питаш. Сега и не вярваш.
Без дъх да обичаш. Не помниш какво е.
Да губиш разсъдък. Когато съм твоя.
© Богдана Калъчева Все права защищены