7 сент. 2008 г., 20:43

Тя 

  Поэзия » Эротическая
1401 0 5
 

Умира ли?

Не!

И жива е, диша все още!

Страда ли?

Не!

Дори, сама да е нощем!

Заспива ли?

Не!

Очите й мътни, пак търсят във мрака!

Сънува ли?

Не!

Тя утрото тъй ще дочака!

Отрича ли?

Не!

Да мрази, знае какво означава!

Обича ли?

Да!

Но „той" не го заслужава!

© Десислава Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??