29 сент. 2015 г., 00:34  

Тя 

  Поэзия
473 0 10

Тя. Дяволско прилюдие в нощта.
Ангелски крила на светлината.
Желание с омайна красота.
Изчадие, измислица в душата.

Магьосница, богиня в синева.
Вакханка хвърляща стрелата.
Вълшебно цвете, билка за сърца.
Бодил от роза, трънче във ръката.

Илюзия, болезнена мечта.
Мехлем за рани... панацея.
Страх пагубен от срината съдба.
Вярност и... любяща Дулцинея.

Мираж пустинен. Чезнеща мъгла.
Оазис, благо кътче за душата.
Портрет измислен, образ на жена,
и рамка... За картина  на стената

© Таня Мезева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??