5 апр. 2009 г., 20:23

Тя дойде, а после си замина. 

  Поэзия » Любовная
796 0 7

Тя дойде, а после си замина...
Процедурата е винаги една и съща.
Случваше се есента, и цяла зима.
Знам, че пак при мен ще се завръща...

 

Тя дойде... Със слънце във очите.

Чаках я... Посрещнах я с прегръдка.

Бяхме заедно. Откривахме мечтите.

Исках да е с мен при всяка моя стъпка.

 

Днес изпратих я отново. А не искам...

Скитах се по улиците. Сам с тъгата.

Следващите дни са ясни - ще подтискам

чувствата, напиращи в душата...

 

Тя дойде, а после си замина...

Времето на щастие отмина...

 

© Йордан Илиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??