6 авг. 2009 г., 20:54

Тя е АЗ! 

  Поэзия » Любовная
868 0 2

Не ти ли стига, че не знаеш как се иска?

Не можеш ли да ходиш, без да стъпваш във калта?

Не чуваш ли?

Не виждаш ли, че в мене всичко иска

отново допира на твоята ръка?

Навярно скъса и изхвърли мойта снимка от портмонето

и от твоята глава?

Която и да сложиш там, ще бъде вече късно за вина!

Боли ли те?

Но нека я боли и нея!

От болката се ражда любовта.

Забрави ме и бъди със нея, но тя е аз, излязла от прахта!

© Тайна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??