6 дек. 2018 г., 08:48

Тя и Той 

  Поэзия » Любовная, Оды и поэмы
766 0 2

Тя беше цвете.

Тя беше страст.

Но накрая като ураган го помете.

Но накрая показа му власт.

 

Тя беше коприна.

Тя беше мила.

Но накрая така и не замина.

Но накрая така се беше озлобила.

 

Той беше камък.

Той беше непокорен.

Но накрая превърна се в пламък.

Но накрая товара бе огромен.

 

Той беше дар.

Той беше ценен.

Но накрая избухна пожар.

Но накрая наречен бе вреден.

 

Всеки с тежки думи другия посече.

Всеки със злоба се отнесе.

Всеки травми другиму нанесе.

Но никой извинявай не изрече.

 

© Penko Vasilev Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Точно като ода на една бурна любов ми звучи, докато чета. Поздравления!
  • и кой е всъщност цвете и кой камък? кой е огънят и кой пламъкът? хубава игра на думи, грозна истина браво!
Предложения
: ??:??