Капки от клоните се стичат
и мокрят моето лице,
май очите ги привличат,
или стене пак едно сърце.
И събирам обрулени спомени,
пилея се на кръстопът,
въздишки, с болката отронени,
сълзите за прошка зоват.
Нямам сили, а и какво да кажа,
агонизира пак моята тъга,
препускайки, се сливам с пейзажа,
оставям само кална следа!
© Мария Манджукова Все права защищены