Сълзи стичат се по моето лице,
тъгувайки по твоето сърце.
Сърцето ми бие тихо,
липсваща е част от него.
Нощем идваш тихо ти при мен,
закачаш, смееш се с мен.
Слънцето пак изгря,
красавице моя, къде си ти сега?
Обичам те! Чакам те да се върнеш!
© Бисер Иванов Все права защищены