Feb 17, 2011, 11:48 PM

Tъга 

  Poetry » Love
545 0 0

Сълзи стичат се по моето лице,

тъгувайки по твоето сърце.

Сърцето ми бие тихо,

липсваща е част от него.

Нощем идваш тихо ти при мен,

закачаш, смееш се с мен.

Слънцето пак изгря,

красавице моя, къде си ти сега?

Обичам те! Чакам те да се върнеш!

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??