Тъгувам,
тъгата ме притиска,
тъгата
по-силна е от мен....
Смехът и радостта
животът ги изплиска,
като порой
след топъл, слънчев ден...
Носталгията,
пуснала завеса
и в мрак са хубавите дни...
Единствен светъл лъч,
една Искра остана,
прекрасната ми внучка
с весели очи....
© Nina Toshich Все права защищены
Хубаво е, че тук има един слънчев лъч.