31 авг. 2006 г., 20:31

Тъй често 

  Поэзия
686 0 0

Тъй често

Тъй често птиците умират,
когато са сами в студа.
Тъй често да летят не спират,
а просто падат на леда.

Тъй често бавно полудява
човекът щом остане сам.
Тъй често сякаш се предава,
а просто търси нечии храм.

© Владимир Минков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??