31.08.2006 г., 20:31 ч.

Тъй често 

  Поезия
682 0 0

Тъй често

Тъй често птиците умират,
когато са сами в студа.
Тъй често да летят не спират,
а просто падат на леда.

Тъй често бавно полудява
човекът щом остане сам.
Тъй често сякаш се предава,
а просто търси нечии храм.

© Владимир Минков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??