Aug 31, 2006, 8:31 PM

Тъй често 

  Poetry
687 0 0

Тъй често

Тъй често птиците умират,
когато са сами в студа.
Тъй често да летят не спират,
а просто падат на леда.

Тъй често бавно полудява
човекът щом остане сам.
Тъй често сякаш се предава,
а просто търси нечии храм.

© Владимир Минков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??