15 мая 2015 г., 20:57

Тъжна пролет 

  Поэзия » Гражданская
361 1 0

Пролет сияе, грее май,

но ще си върнем ли изгубения рай?

Как, като нямаме идеали,

а и тези над нас - едва ли.

Всеки на банкнотата се кланя,

а останалото, освен властта, забравя.

После чудим се що сме зле.

Нека да направим туй да спре!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??