15.05.2015 г., 20:57 ч.

Тъжна пролет 

  Поезия » Гражданска
425 1 0

Пролет сияе, грее май,

но ще си върнем ли изгубения рай?

Как, като нямаме идеали,

а и тези над нас - едва ли.

Всеки на банкнотата се кланя,

а останалото, освен властта, забравя.

После чудим се що сме зле.

Нека да направим туй да спре!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??