May 15, 2015, 8:57 PM

Тъжна пролет 

  Poetry » Civilian
363 1 0

Пролет сияе, грее май,

но ще си върнем ли изгубения рай?

Как, като нямаме идеали,

а и тези над нас - едва ли.

Всеки на банкнотата се кланя,

а останалото, освен властта, забравя.

После чудим се що сме зле.

Нека да направим туй да спре!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??