15 янв. 2020 г., 18:59

Тъжно ми е! 

  Поэзия » Любовная
760 0 0

Оставете ме за малко,

без въпроси и слова.

Искам да не ми е жално

и да е спокойна моята душа.

 

Горчиви сълзи да пролея

с мисъл за нея през нощта.

Старото да забравя не умея,

защото пак очаквам любовта.

 

И така самотен през нощта

с кошмари най – студени.

Искам пак дните от пролетта

със слънчеви лъчи озарени.

© Емре Веждиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??