5 февр. 2020 г., 08:00

Тълкувание 

  Поэзия » Философская
346 0 0

 

Луничките по чипото носле

са утринна следа от звездопад.

И зиме побеляват като лед

загатват неизбежност и поврат.

 

Покорството прилича на дете,

което си играе с кибрит.

Пожарът тлее и ще погаси

до дъно и зародиш всеки вик.

 

 

© Христина Комаревска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??