1 мая 2020 г., 07:32

У дома 

  Поэзия
547 0 4

Да си бъдеш у дома при мама,

удобно и уютно да се настаниш,
да си облечеш старата пижама
и с мириса на детството си да заспиш.
Да чуеш стъпките на татко,
станал преди всички призори,
да си доспиваш още сладко, сладко,
а после да закусиш със катми.
Да не тичаш никак след деня
и кафето бавно, до обяд да пиеш,
а вечер да седнеш на препълнена софра
и всичко истинско край нея да откриеш!

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??