16 янв. 2021 г., 18:11  

Уханни помисли 

  Поэзия
224 4 11

И без да пиеш, казваш твърде много.

Усмивка. Трепват бръчици свенливи.

Нашепват устните ти – стилно лого,

загатнатите помисли красиви.

 

И без да питам, всичко научавам.

Очите потвърждават неприкрито–

доверие на кредит получавам,

успея ли да разчета следите.

 

И непрекрачил, в лоното навлизам,

достъпно за малцина посветени.

Амброзия божествена облизал

от царствената кожа подарена.

 

© СК Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??