И без да пиеш, казваш твърде много.
Усмивка. Трепват бръчици свенливи.
Нашепват устните ти – стилно лого,
загатнатите помисли красиви.
И без да питам, всичко научавам.
Очите потвърждават неприкрито–
доверие на кредит получавам,
успея ли да разчета следите.
И непрекрачил, в лоното навлизам,
достъпно за малцина посветени.
Амброзия божествена облизал
от царствената кожа подарена.
© Светличка All rights reserved.