27 февр. 2007 г., 06:15

Ум 

  Поэзия
583 0 5
Умът ми мисли...
и не спира.
В съзнанието ми -
спомени, мечти.
Реалност, нараняваш ме.
Мисли, въпроси,
догатки и... нищо.
Милиони пътеки пребродих,
но отговор не намерих.
Само себе си преоткрих
и осъдих.
Потъва душата в
спокойствие и мир.
Светлина озарява ума и
отговора изплува на
повърхността:
"Всичко е в теб.
Отвори му вратата,
за да разбереш Истината."

© София Русева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??