Ненадейна до искреност,
уморена сълза ме намери -
на ятата във писъка
ранен залез от хлад потрепери.
Невъзможна по смисъл,
(предсказание за недоверие)
с чужди думи преписвана
и претоплена - обич от вчера.
Може би те измислих,
нарисувах криле в отражение,
мой живот "до поискване".
... не успях да намеря спасение...
© Йорданка Гецова Все права защищены