10 февр. 2024 г., 10:11

Упреквате ме в алтруизъм 

  Поэзия
132 1 2

Упреквате ме в алтруизъм,

неуместно било в този свят

да дам последната си риза

на зъзнещия непознат.

 

Гонете свойте интереси,

не ме съдете строго, моля!

Аз може просто да харесвам

да се разхождам гола...

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??