Feb 10, 2024, 10:11 AM

Упреквате ме в алтруизъм 

  Poetry
136 1 2

Упреквате ме в алтруизъм,

неуместно било в този свят

да дам последната си риза

на зъзнещия непознат.

 

Гонете свойте интереси,

не ме съдете строго, моля!

Аз може просто да харесвам

да се разхождам гола...

© Ива ВалМан All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??