8 июл. 2009 г., 13:10

Усещам те 

  Поэзия
701 0 0

Виждам огън в твоите очи,
искаш сега да сме аз и ти.
Пулсът ти така е ускорен
и ти усещаш същото във мен.
Непозната страст разпали  в моето тяло.
А то така трепери в твоите ръце .
И очаква те!
Устните ти парят ме...
Желая те!
Телата ни, в пот облени,
тръпнат в очакване да се слеем в едно.
Нежно искаш ме....
Познавам те.
Устните ти кървавочервени,
като лъч светлина се спускат в сърцето ми
и пак потръпвам тихичко до теб.
Усещаш ме!
Усещам те!

© Нанинка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??