2 сент. 2011 г., 14:57

Усещане за бриз 

  Поэзия » Любовная
685 0 17

Не знам какво си...

Не знам  дали си...

Не знам от къде си и до кога си...

Въпроси, въпроси със себе си носиш...

 

Докосна ме топло, в косата ми спря...

Съблече очите ми, в танц залюля...

Страстно обгърна,  силно притисна...

Да не ме пуснеш,  единствено искам...

 

Хиляди мравки се щурат по мене...

Крилца пеперудени пърхат смутено...

Целуваш солено, аз прося  закрила...

Докосваш ме топло, и нежно, и мило...

 

А пък замръзвам... не  мърдам... не смея...

Изригвам във вик... ала немея...

При мен все да бъдеш, само копнея...

Мечта да останеш, мечтите живеят ...

© Валентина Лозова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??