21 мар. 2016 г., 23:02  

Усмивката 

  Поэзия
788 2 10

УСМИВКАТА

 

Усмивката - тя нищо не ни струва

и трае само кратък миг.

Дарена от сърце - тя тържествува,

назаем взета - вопъл тих.

 

Усмивката човек обогатява,

за тъжния е светъл лъч,

отрудения с нежност ободрява,

ще я откриеш в смях и в глъч.

 

Усмихваш ли се често, лекокрила,

дори когато ти тежи ...

паролата за щастие открила -

ти вече по-богата си.

 

Веси_Еси (Еси)

© Еси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??