30 сент. 2022 г., 11:12

Усмивката... тя може 

  Поэзия » Философская, Другая
678 8 11

Усмивката... тя може да мълчи...
Усмивката... не може да пести...

Тя може силно да шепти,
да плаче  да се радва, да тъжи,
да свети, да боли и да ехти,
да бъде шумна, да кънти...
да се роди във смях и промени
тъжен ден, мисли от мъгли,
тъгата за секунди да сломи,
сълзите във очите да стопи...
на всяко зло в лицето крещи -
разпиления живот да подреди.

Усмивката, тя може да мълчи...
Усмивката... не може да пълзи...

19.09.2022г.

© Теодора Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??