27 июн. 2008 г., 09:55

устните ми 

  Поэзия » Эротическая
1174 0 2
 

Устните ми целуват твоите гърди ,

езикът ми палаво шари по тях,

от гърлото ти се изтръгва стон

и страст е вплела нашите тела.

 

А твоите устни, те целуват ме навсякъде,

ръцете ти ме галят, без да спрат

и после идва краят пак по телефона...

защото ти го пожела.

 

31.10.2007г.

© Йовка Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??