Jun 27, 2008, 9:55 AM

устните ми 

  Poetry » Erotic
1168 0 2
 

Устните ми целуват твоите гърди ,

езикът ми палаво шари по тях,

от гърлото ти се изтръгва стон

и страст е вплела нашите тела.

 

А твоите устни, те целуват ме навсякъде,

ръцете ти ме галят, без да спрат

и после идва краят пак по телефона...

защото ти го пожела.

 

31.10.2007г.

© Йовка Петкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??