Устните ми целуват твоите гърди ,
езикът ми палаво шари по тях,
от гърлото ти се изтръгва стон
и страст е вплела нашите тела.
А твоите устни, те целуват ме навсякъде,
ръцете ти ме галят, без да спрат
и после идва краят пак по телефона...
защото ти го пожела.
31.10.2007г.
© Йовка Петкова Всички права запазени