8 февр. 2008 г., 09:06

Утре 

  Поэзия
566 0 1
Звездите се скриха,
когато погледнаха в очите ми.
За да не се разплачат.
В зениците ми се бе отразила
всичката човешка празнота.
Еволюираща мутация
на глупост и жестокост.
Предтекстът - болка.
...
Съмна.

© Джули Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??