27 февр. 2007 г., 13:27

Утрешния ден 

  Поэзия
564 0 5
Днес бъди с мен,
преди да дойде утрешния ден.
Днес обичай ме,
защото утре няма да ме има.
Не чакай утрешния ден да дойде,
за да да бъдеш с мен. 
Вече късно ще е.
Днес люби ме
нека не идва утрешния ден.
Днес жадувай ме,
защото утре късно е!

© Юлия Илиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??