27.02.2007 г., 13:27 ч.

Утрешния ден 

  Поезия
565 0 5
Днес бъди с мен,
преди да дойде утрешния ден.
Днес обичай ме,
защото утре няма да ме има.
Не чакай утрешния ден да дойде,
за да да бъдеш с мен. 
Вече късно ще е.
Днес люби ме
нека не идва утрешния ден.
Днес жадувай ме,
защото утре късно е!

© Юлия Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??