15 апр. 2007 г., 10:34

Утрешния ден 

  Поэзия
435 1 3
Аз те моля да си само още миг мой.
Със съдбата нека заедно се борим.
Ела нощем, докато плача и утеши ме в моя покой.
Нека за глупости да не спорим.

Слушай какво - Обичам те, разбери го най-накрая.
Дъждът без теб гори асфалта под босите ми крака.
Моля те, заведи ме в рая.
Подай ми ръка.

Няма да забравя никога как изтриваше сълзите ми.
Дойде нощта, в която вали, а теб те няма.
Чувам ударите ти, пак говорят ми.
С другата, която искаш, искам смяна.

Аз съм тук, на твойта длан.
Така чертая вечен знак на душата.
Ти си на животът-план.
Плача и листът се прогаря от сълзата.

Моля те, бъди мой.
Моля те, без теб ще умра.
От мен кой отне те, кой?
Нали бях твоята жена?

Ще бъдеш с друга в друга нощ.
Дори дъждът по друг ще вали.
Отбутваш ме с всичка мощ.
Сърцето мое потърси.

Няма да забравя никога,
сладко как боли от любовта.
Къде е притока
на нежността?

Оставям те сам и тя е до теб,
но го няма нейното присъствие.
Оставям те, тя може да е до теб,
но ти обичаш мен.
Усещаш вече моето отсъствие.
Знай, няма да ме има на утрешния ден.

© Милена Йорданова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • би трябвало да го упоменеш, Мими... задължително е позоваването
  • Знам , но просто тази песен мн ме вдъхнови и е толкова хубава , че су позволих да използвам няколко изречения от нея.
  • Мими, има очевадно натрапване на цели пасажи от текстове на песни на Руслан Мъйнов.
Предложения
: ??:??