16 февр. 2013 г., 22:58  

Утро 

  Поэзия » Для детей
596 0 12

Много рано, много рано

се събуди, сладурано,

тъничкото ти гласче

люшна се като звънче

и със светнали очички

ти разсъни всички птички.

С твойта песен светла, чудна,

май че станах ранобудна.

© Миглена Цветкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??