Feb 16, 2013, 10:58 PM  

Утро 

  Poetry » For kids
609 0 12

Много рано, много рано

се събуди, сладурано,

тъничкото ти гласче

люшна се като звънче

и със светнали очички

ти разсъни всички птички.

С твойта песен светла, чудна,

май че станах ранобудна.

© Миглена Цветкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??