31 мая 2008 г., 08:15

Утро 

  Поэзия » Философская
780 0 28

Утрото с надежда

в нас доброто буди.

С обич ни зареждат

слънчевите думи.

 

Космосът не бърза...

Нужно ни е време

себе си да търсим -

Бога да намерим.

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??