May 31, 2008, 8:15 AM

Утро 

  Poetry » Phylosophy
781 0 28

Утрото с надежда

в нас доброто буди.

С обич ни зареждат

слънчевите думи.

 

Космосът не бърза...

Нужно ни е време

себе си да търсим -

Бога да намерим.

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??