8 сент. 2007 г., 12:03

Утро 

  Поэзия
498 0 6

Утро

 

Вечерта отмина. Утро е.

Топлината плъзва по паважа.

Усещам, спиш до мене...

Но любов не ще покажа:

Чувството у мене пак задряма.

Оставям само спомен неизчакан!

Тръгвам, време няма! 

Защо ли? Вече съм разплакан!

© Християн Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??