Sep 8, 2007, 12:03 PM

Утро 

  Poetry
499 0 6

Утро

 

Вечерта отмина. Утро е.

Топлината плъзва по паважа.

Усещам, спиш до мене...

Но любов не ще покажа:

Чувството у мене пак задряма.

Оставям само спомен неизчакан!

Тръгвам, време няма! 

Защо ли? Вече съм разплакан!

© Християн All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??