8.09.2007 г., 12:03 ч.

Утро 

  Поезия
501 0 6

Утро

 

Вечерта отмина. Утро е.

Топлината плъзва по паважа.

Усещам, спиш до мене...

Но любов не ще покажа:

Чувството у мене пак задряма.

Оставям само спомен неизчакан!

Тръгвам, време няма! 

Защо ли? Вече съм разплакан!

© Християн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??