Как е възможно да сте толкова нагли!?
Как е възможно да сте осъзнато,
изрепетирано слепи!?
Как е възможно дори, да ви гледам право в очи,
и да допускам даже, че всички сме хора!?
Уви!
Надали ще боли, ако кажа,
че зли мисли създават лошо послание...
Следва го и лошо влияние!
Резултат от социален дефект,
породен от липса на интелект
И така е със години...
Същите години, във които ние с теб,
ставаме свидетели на човешки добродетели, които колкото и странно да звучи,
не са за пример-подражание,
а жалък спомен.... без признание!
Но ти помни,
защото ние помним!
И тогава, когато всичко се случи... Не питай!
Аз няма да те питам...!
© Кефор Потрати Все права защищены