12.10.2019 г., 7:54 ч.

Уви...! 

  Поезия » Хумористична, За деца, Философска, Гражданска, Пародии, Авторска песен, Друга
779 0 0

Как е възможно да сте толкова нагли!?

Как е възможно да сте осъзнато,

изрепетирано слепи!?

Как е възможно дори, да ви гледам право в очи,

и да допускам даже, че всички сме хора!?

Уви!

 

Надали ще боли, ако кажа,

че зли мисли създават лошо послание...

Следва го и лошо влияние!

Резултат от социален дефект,

породен от липса на интелект

 

И така е със години...

Същите години, във които ние с теб,

ставаме свидетели на човешки добродетели, които колкото и странно да звучи,

не са за пример-подражание,

а жалък спомен.... без признание!

 

Но ти помни,

защото ние помним!

И тогава, когато всичко се случи... Не питай!

Аз няма да те питам...!

© Кефор Потрати Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??