26 дек. 2009 г., 12:07

Узряла нежност 

  Поэзия » Любовная
548 0 4

Не, не бихме повторили 
стъпките си със теб.
И по същите улици
няма да минем.


Не ще тичаме голи
нехайно в дъжда.
Вместо туй – с дъждобран -
да не би да настинем.

Ти не би разрешил
да вървя през снега
със сандали обута, нали?
Ще ме пазиш.

  

Обещай, че не ще си отидеш,
дори да сгреша,
та дори и неволно
да те карам да плачеш!

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??