8 авг. 2023 г., 18:12

В 101-я живот 

  Поэзия » Любовная
165 0 0

                        /Ти знаеш защо.../

На 101-я етаж, в 101-я живот,

отново ще се срещнем,

ще бъде грях или съдба

целувката гореща.

През тялото ще мине ток,

ще дишаш вместо двама

и всеки поглед ще е зов,

отвара против рана.

Ще бъде порив на кръвта,

ще бъде славеева песен,

ще бъда твоята жена,

за стотен път харесал.

На 101-я етаж, в 101-я живот,

отново ще сме в Рая,

Вселената ще бъде с нас

завинаги....., до края.

© Даниела Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??